Vzděláváme už od roku 2003.

Jsme vzdělávací agentura Descartes. S více než 20 let zkušeností se specializujeme na moderní a inovativní vzdělávací obsah, který podporuje rozvoj jazykových i akademických dovedností a osobnostního růstu.

Zavázali jsme se podporovat mladé lidi v rozvoji dovedností nezbytných pro úspěch v budoucnosti. Naše vize spočívá ve vytváření prostředí, kde se teenagerům dostává nejen kvalitního vzdělání, ale také inspirace k objevování vlastních schopností a zájmů. Sledujeme nejnovější trendy ve vzdělávání a neustále aktualizujeme naše programy, abychom zajistili, že naši studenti jsou připraveni na výzvy moderního světa.

Otevíráme dveře k novým příležitostem a podporujeme mladou generaci na cestě k úspěšné a naplněné budoucnosti.

 

Kdo za tím vším stojí?

Počátky našich aktivit sahají až do roku 1990. Tehdy jsme začínali jako malá jazyková škola a jediné, čemu jsme se věnovali, byla výuka anglického a německého jazyka pro firmy a veřejnost.

Postupem času jsme díky rostoucímu zájmu přidávali další vzdělávací aktivity. V roce 2000 jsme proto do naší nabídky zařadili celoživotní vzdělávací kurzy pro učitele základních a středních škol. Nedlouho poté, v roce 2003 jsme začali pořádat letní tábory s výukou angličtiny. A do třetice všeho dobrého jsme v roce 2020 spustili online vzdělávací portál EduKavka zaměřený na výuku základních a středních škol. V roce 2022 jsme naši nabídku rozšířili kurzy určené pro osobnostní rozvoj teenagerů. Tomuto všemu se dodnes věnujeme s velkým nasazením a naše nabídka vzdělávání se tak každým rokem rozrůstá.

Jako velký úspěch vidíme především potěšující reakce od mnoha rodičů a také to, že téměř tři čtvrtiny účastníků našich táborů se k nám každé léto pravidelně vrací. To nám dodává energii a motivuje nás to k neustálému zlepšování toho, co pro vás děláme.

 

Radka Pokorná

Zakladatelka agentury Mgr. Radka Pokorná

 

Pavel Mošner

Hlavní organizátor Pavel Mošner
 

Naše tábory v číslech

Letní tábory zaměřené na výuku angličtiny organizujeme již od roku 2003. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, které nám nyní dovolují pořádat až 20 táborů každé léto. Máme mnoho spokojených účastníků, kteří se k nám každé léto znovu vrací, aby zažili spoustu jedinečných zážitků.

  • uspořádaných
    táborů

    331
  • spokojených
    účastníků

    16 621
  • let zkušeností

    20

10 důvodů proč jet na tábor s námi

  1. Výuka angličtiny na našich táborech je opravdu efektivní.

    Na rozdíl od jiných táborů je náš tábor zaměřen na intenzivní komunikaci a výuku angličtiny. Rodilí mluvčí nejsou pouze atraktivním doplňkem programu, ale vedou veškerou výuku, která probíhá v malých skupinkách 8-12 dětí. Díky zábavné formě výuky se děti přirozeně zapojují do konverzace s anglickými lektory a přestávají se pak stydět mluvit cizím jazykem. Nenuceným způsobem se tak naučí správnou výslovnost, intonaci i tempo.

  2. Naše tábory se nacházejí v místech, které patří k těm nejhezčím v ČR.

    Místa, kde tábory pořádáme, vybíráme opravdu pečlivě. Místa nejprve navštívíme např. v rámci naší dovolené s přáteli, abychom si udělali sami obrázek o nabízených službách i o blízkém okolí. Důraz klademe na krásnou přírodu, možnosti volnočasových aktivit a také hlavně na to, aby prostory byly vhodné k výuce angličtiny v malých skupinkách.

    Mezi ubytovacími zařízeními jsme našli dlouhodobé partnery, se kterými spolupracujeme každé léto již několik let. V naší nabídce tak můžete najít lokality, které jsou našimi stálicemi – rodinný penzion Selský dvůr v Daňkovicích a Střední lesnickou školu na Křivoklátsku. Tato dvě místa se nachází v chráněných krajinných oblastech uprostřed překrásné přírody. V roce 2021 jsme k nim přidali hotelový resort Kamzík v Jeseníkách, Sporthotel Kácov u údolí řeky Sázavy a rekreační centrum Immanuel na rozhraní CHKO Železné hory a Žďárské vrchy. Naše tábory se tak skutečně nachází v místech, které patří k těm nejhezčím v České republice.

    Nevěříte? Podívejte se sem, kde najdete informace o všech nabízených lokalitách, včetně detailních fotografií, největších výhod i našeho osobního hodnocení.

  3. Máme spoustu zkušeností. Jsme tu už od roku 2003.

    Opravdu nejsme žádní nováčci, letní tábory s výukou angličtiny organizujeme již od roku 2003. Naším hlavním zaměřením byly a stále jsou anglické tábory. Za tu dobu již víme moc dobře, že pro vaše děti je důležité, aby si ten týden na táboře s námi užily na maximum a aby jim výuka angličtiny s rodilým mluvčím dala něco, co ve škole nezískají.

  4. Známe naše lektory i vedoucí.

    Za ta léta, během kterých jsme zorganizovali stovky letních táborů, jsme mezi naše řady přijali spoustu nadšených anglických lektorů, českých vedoucích, zdravotníků a praktikantů. Ti se za tu dobu stali mnohdy i našimi kamarády a jezdí s námi opakovaně každé léto.

    Zajímá vás, kdo se o vaše děti bude starat? Přečtěte si podrobnější informace zde.

  5. Vyhovíme vám v požadavcích na stravu i společné ubytování.

    Máte-li nějaké speciální požadavky na stravování, není to vůbec žádný problém. Od ubytovacích zařízení máme potvrzené, že jsou ochotni vyhovět všem požadavkům, které jim předem sdělíme. Nezapomeňte však toto uvést v objednávce.

    To samé platí i pro požadavky na ubytování s kamarády. Pokud chtějí jet děti společně, stačí to uvést v objednávce a vedoucí budou při rozřazení pokojů brát váš požadavek v potaz.

  6. Letní tábory s výukou angličtiny nejsou jediným vzděláváním, kterému se věnujeme.

    Pokud jste pozorně četli, tak již víte, že tábory nejsou jedinou záležitostí, které se věnujeme. Zároveň s pořádáním letních táborů se již od roku 2000 zabýváme i tzv. dalším vzděláváním pedagogických pracovníků. V současnosti pořádáme až 200 seminářů každý rok po celé České republice. Tyto kurzy jsou akreditované od MŠMT a jsou zaměřeny především na profesní rozvoj učitelů základních škol, středních škol, gymnázií a dalších.

    Na začátku roku 2020 jsme také jako reakci na nařízenou distanční výuku na základních a středních školách spustili online vzdělávací portál EduKavka.cz, kde jsme pro žáky a studenty připravili více než 3000 vzdělávacích kurzů s výukovými videi, ověřovacími testy a studijními materiály. V současnosti se proto jedná o největší českou databázi testů a kurzů pro ZŠ a SŠ.

  7. Jsme vám k dispozici každý den.

    Tábory pro nás nejsou pouze letní záležitostí. Na jejich organizaci pracujeme každý rok vždy již od října. Pouze září si necháváme volné na to, abychom si od táborů odpočinuli. I tak se ale nadále věnujeme vzdělávacím kurzům pro učitele. Můžete nás tedy kontaktovat skutečně každý den, ať už na telefonu či na emailové adrese.

    Během táborů vám budou k dispozici navíc i táboroví vedoucí a zdravotníci. A to opravdu kdykoli, ve dne i v noci. Pár dní před začátkem tábora od nás obdržíte telefonní kontakt na hlavní vedoucí, se kterou budete moci řešit konkrétní záležitosti.

  8. Termíny na následující léto zveřejňujeme již v říjnu.

    Pokud plánujete rodinnou dovolenou s velkým předstihem, určitě oceníte, že termíny táborů na následující léto zveřejňujeme vždy již v průběhu října. Přihlášku můžete tedy podat již během podzimu. Tím si zajistíte místo, a navíc jako dárek od nás získáte i výhodnou slevu za včasné přihlášení. Věříme, že vám to usnadní plánování letních dovolených.

  9. Nabízíme výhodné slevy nejen pro naše stálé klienty.

    Pokud s námi jezdíte opakovaně, můžete se těšit na výhodné slevy za včasné přihlášení. Pokud jedete poprvé, nevadí. I tak máte na slevu nárok. Záleží pouze na tom, kdy podáte přihlášku. Slevy naleznete zde.

  10. Nerušíme termíny na poslední chvíli.

    Díky brzkému zveřejnění termínů na příští léto a také díky slevám za včasné přihlášení, máme již na přelomu roku zaregistrovanou více jak polovinu přihlášek. Víme tak, které tábory se naplní a které nikoliv. Opravdu si ale nevzpomínáme, že bychom zrušili nějaký tábor kvůli nízkému zájmu. Vždy se nám podařilo všechny otevřené termíny naplnit a uskutečnit. Nemusíte mít tedy strach, že bychom vám nějak změnili plány na léto.

Reference od rodičů

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaujali vás naši lektoři?
Podívejte se na naše lokality a vyberte si tábor!

edukavka.cz